Webhosting

Ook voor het hosten van jouw website of applicatie kunt je bij ons terecht. Wij bieden stabiele en betrouwbare hosting vanuit ons datacenter. En voor veeleisende toepassingen bieden wij schaalbare oplossingen aan via de Cloud van Microsoft Azure.

Hosting vanuit ons datacenter

Ons datacenter is modern en biedt een redundante internetverbindingen, noodstroom, airconditioning, klimaatbeheersing en support door gecertificeerd personeel als dat nodig is. Wij hebben een betrouwbare partner gevonden zodat wij in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige hosting aan te kunnen bieden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Websites (ASP.NET / MVC)
  • Virtual dedicated server

Hosting in de cloud

Windows Azure is de hosting-service van Microsoft en bevind zich in de cloud. Hosting via Azure betekent: eenvoudig beheer en schaalbaarheid. Wordt er voor een website een bezoekerspiek verwacht, dan kan de capaciteit eenvoudig worden verhoogd.

Umbraco hosting

Vanuit ons eigen datacenter en vanuit de cloud kunnen wij Umbraco hosting aanbieden. Dat is hosting specifiek gericht op Umbraco. Wij kunnen helpen met het inrichten van de server, de installatie van Umbraco of de installatie van specifieke modules.

nopCommerce Hosting

Ook nopCommerce hosting kunnen wij vanuit ons eigen datacenter en vanuit de cloud aanbieden. Deze hosting is specifiek gericht op nopCommerce. Wij kunnen helpen met het inrichten van de server, de installatie van nopCommerce of de installatie van specifieke modules.